Welkom bij de app die jouw privacy serieus neemt! Gebruik Quodari privé, met je familie, groep of team.

Bewaar je notities, foto’s, video’s en documenten

Een leuke herinnering, lekker recept, notitie, of een todo? Sla alles gemakkelijk op in Quodari en deel het als je wilt. Bij Quodari betaal je voor opslag en niet met je persoonlijke data: we verkopen jouw data niet en plaatsen geen advertenties. De eerste 2GB is gratis.

Dé plek om te delen wat echt belangrijk is

Quodari is jouw veilige plek om jouw content te delen met het hele gezin, vrienden of clubs. Maak collecties en houd overzicht, zonder ongewenste reclame.

Hoe werkt het?

Houd controle over jouw content. Bewaar het, houd het voor jezelf of deel met wie je wil.

Alles wat je in Quodari opslaat, blijft altijd van jou. Quodari verkoopt of commercialiseert jouw data niet.

Data
privacy

Altijd eigenaar van jouw content. We verkopen je data niet aan adverteerders.
Jij houdt de controle.

Houd altijd controle

Bepaal eenvoudig wat je deelt en met wie. Of wat je echt voor jezelf wilt houden. Wil je geen commentaren of likes krijgen? Niet geïnteresseerd in bepaalde informatie van je vrienden? Houd je niet van meldingen? Zet het gewoon uit! En, als je iets verwijdert dan is het ook echt weg.

Wij zijn AVG-proof

Data privacy en AVG compliance vormen het fundament van Quodari. Quodari is bedacht met data privacy als ontwerp-principe. We verschillen daarin sterk van anderen die de AVG als een ongemakkelijke beperking van hun business model zien.

Geen adverteerders

Wij verdienen niet aan het commercialiseren van jouw content en data. Maar gebruikers betalen voor opslagruimte (boven 2GB) en voor speciale abonnementen (premium functionaliteit, familie-abonnement). Wij houden het zuiver. Geen reclames of fake nieuws.

Onze missie

Een betrouwbaar en toegankelijk (sociaal) platform voor persoonlijke informatie en content, waar jij de volledige controle houdt over jouw content en privacy.